Marcipános diórolád hozzávalók:

6 tojás

12 dkg cukor

12 dkg liszt

3 dl tej

8 evőkanál cukor

1 tasak vaníliás pudingpor

1 teavaj

40 dkg marcipán

20 dkg darált

pörkölt dió

pici rum

Marcipános diórolád elkészítése:

A tojásból a cukorból és a lisztből vékony piskótát sütünk.

A tejből a cukorral és a pudingporral sűrű pudingot főzünk, a teavajjal kikavarjuk.

A marcipánt a dióval összegyúrjuk.

A piskótát megkenjük a krém felével, erre rátesszük a kinyújtott marcipánt. Ráterítjük a krém másik felét, és feltekerjük.

Csokimázzal vagy kakaós porcukorral díszíthetjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc