Marhahússal töltött gomba hozzávalók:

1/2 kg nagy gomba

250 g marha- vagy borjúhús

2-3 evőkanál olaj

1 tojás

1 nagy fej hagyma

1 késhegynyi bors

1 evőkanál apróra vágott zöldpetrezselyem és zöldkapor

Marhahússal töltött gomba elkészítése:

A gombákat megtisztítjuk és megmossuk. A szárakat, a hússal és a hagymával együtt, ledaráljuk. Hozzáadjuk a sót, a borsot, a zöldfűszert, a tojást és 2 evőkanál olajat.

Ezzel a keverékkel megtöltjük a gombafejeket, amelyeket aztán egy olajjal kikent tepsibe teszünk és behelyezünk 25-30 percre, a sütőbe.

A töltött gombákat melegen tálaljuk, zöldpetrezselyemmel megszórva.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc