Marhahússal töltött gomba hozzávalók:
1/2 kg nagy gomba
250 g marha- vagy borjúhús
2-3 evőkanál olaj
1 tojás
1 nagy fej hagyma
1 késhegynyi bors
só
1 evőkanál apróra vágott zöldpetrezselyem és zöldkapor
Marhahússal töltött gomba elkészítése:
A gombákat megtisztítjuk és megmossuk. A szárakat, a hússal és a hagymával együtt, ledaráljuk. Hozzáadjuk a sót, a borsot, a zöldfűszert, a tojást és 2 evőkanál olajat.
Ezzel a keverékkel megtöltjük a gombafejeket, amelyeket aztán egy olajjal kikent tepsibe teszünk és behelyezünk 25-30 percre, a sütőbe.
A töltött gombákat melegen tálaljuk, zöldpetrezselyemmel megszórva.
0 hozzászólás