Marokkói pácolt lazac hozzávalók:

4 féle lazac (mindegyikből 200 g)
4 evőkanál friss koriander
2 evőkanál friss petrezselyem
3 cikk préselt fokhagyma
1 kiskanál édes fűszerpaprika
½ kiskanál chilibors
4 evőkanál olívaolaj
1 citrom leve és héja

Marokkói pácolt lazac elkészítése:

Egy porcelán edénybe beletesszük a halfiléket. Az összes többi hozzávalót jól összekavarjuk, majd rászórjuk. 1 órát hagyjuk pácolódni. Egy tapadásmentes serpenyőbe olajat melegítünk és a halfilék mindkét oldalát páccal együtt megsütjük.

Párolt zöldséggel vagy bármilyen körettel tálaljuk.
A marokkói pácolt lazac receptet Rebella ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc