Masnis kakaspörkölt hozzávalók:

1 db kakas

3 fej vöröshagyma

olaj, őrölt csemege paprika, só, bors, delikát

1 tk. erős Pista

1 zöldpaprika

1 paradicsom

4-5 ek. lecsó

Masnis kakaspörkölt elkészítése:

A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a pirospaprikát. Ezt követően hozzáadjuk a darabolt kakashúst, és felengedjük vízzel. Sóval, borssal, delikáttal ízesítjük. Hozzáadjuk az erős Pistát, a zöldpaprikát, és a paradicsomot, majd amikor felfőtt beletesszük a lecsót is, és a húst puhára főzzük. Amikor elkészült, kifőtt masni tésztával tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 180 perc