Mazsolás kenyér hozzávalók:

3 tojás

1/4 kg cukor

3 csésze olaj

3 csésze tej

3 csésze liszt

fűszerek

2 sütőpor

1 evőkanál kakaó

mazsola

szultánkenyér

Mazsolás kenyér elkészítése:

A tojássárgákat keverd el cukorral, poharanként öntsd hozzá az olajat és tejet, majd add hozzá a fűszereket, a sütőport és a lisztet.

Mehet bele a habbá vert tojásfehérje is, majd a mazsola és a szultánkenyér.

Vajazz ki egy tepsit, szórd meg liszttel, öntsd bele a keverék felét, hintsd meg 1 evőkanál kakaóval, keverd jól össze, majd öntsd hozzá a keverék másik felét is.

Tedd sütőbe, az ajtaját viszont ne csukd be teljesen.

10 perc elteltével vedd ki és hasíts bele késsel a közepébe, majd  rakd vissza sülni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 100 perc