Medvehagyma krémleves marinált eperraguval és nyúlcomb chips-szel hozzávalók:

4 személyre

1 köteg medvehagyma

2 db nyúl combja

1/2 liter tejszín

20 dkg eper

1 kis fej lilahagyma

1 teáskanál ecet

egy csipet só

cukor

Medvehagyma krémleves marinált eperraguval és nyúlcomb chips-szel elkészítése:

A nyúlcombot kicsontozzuk, megsózzuk, borsozzuk és vákuumban vajjal 65 °C–on készítjük 55 percig.

A medvehagymát blansírozzuk, leszűrjük (a levet megtartjuk), hideg vízben lehűtjük.

Hozzáadjuk a levét és sóval fehér borssal ízesítjük és összeturmixoljuk.

Eperragu

Ajánlott 1 órával előbb elkészíteni! Sóval, cukorral, egy kevés borecettel, apró kockára vágott lilahagymával marináló levet készítünk, melybe belehelyezzük az egyforma kockára vágott eperszemeket.

A levest melegítjük, a nyúlcombból vékony szeleteket vágunk, majd forrósított chips sütőben megsütjük és a levesbe helyezzük. A tetejére halmozzuk a lecsepegtetett marinált eperragut.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc