Medvehagymás-sonkás töltött gomba hozzávalók:

5-6 levél medvehagyma
1 db vöröshagyma
10-12 dkg sonka
10-12 db gomba (csiperke)
10 dkg sajt
só, bors

Medvehagymás-sonkás töltött gomba elkészítése:

A hagymát és a medvehagymát apróra vágjuk.

A sonkát felkockázzuk.

A gomba szárát óvatosan kiszedjük.

A sajtot keverjük össze a hagymával, medvehagymával, a gomba szárával és a sonkával.

Töltsük meg a gombafejeket és tegyük be hőálló tálba, kibélelve sütőpapirral.

Kb. 180 fokon, 20 perc alatt süsssük szép pirosra.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc