Meggypuding hozzávalók:

150 g vaj

8 tojás

200 g porcukor

150 g mandula

100 g zsemlemorzsa

250 g meggy

Meggypuding elkészítése:

A vajat habosra keverjük, hozzá adjuk a tojássárgáját és a porcukrot és fél óráig keverjük. Aztán hozzáadjuk az összetört mandulát és a zsemlemorzsát. Jól összekeverjük és beletesszük a kimagvazott meggyet. Végül belekeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét. Egy edényt kivajazunk és megcukrozunk, beleöntjük a keveréket és 60 percre a sütőbe helyezzük.

Mikor kisült megszórjuk porcukorral.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc