Milánói makaróni hozzávalók:

3-4 személyre

50 dkg makaróni

10 dkg gomba

15 dkg füstölt hús

fél fej vöröshagyma

3-4 evőkanál paradicsompüré

10-15 dkg reszelt sajt

zsír

cukor

bors, só

Milánói makaróni elkészítése:

A hagymát reszeld le, s egy kanál zsíron pirítsd sárgára.

Add hozzá a megtisztított, felszeletelt gombát, és a hagymával párold puhára.

Végül keverd hozzá az apróra vágott füstölthúst és a paradicsompürét, sózd, borsozd, tégy bele egy kevés cukrot.

Ha újra jól átforrósodott, ereszd föl 1 dl vízzel.

Főzd meg a makarónit, add hozzá a paradicsomos mártást, s forrón, reszelt sajttal megszórva tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc