Mogyorós raffaello bonbon hozzávalók:

40 dkg tejpor

20 dkg vaníliás porcukor

20 dkg vaj vagy főzőmargarin

10 dkg kókuszreszelék

1-2 evőkanál tejföl

20 dkg sótlan hámozott erdei mogyoró vagy mandula

Mogyorós raffaello bonbon elkészítése:

A szobahőmérsékletű vajat elkeverjük a porcukorral, majd hozzáadunk 5 dkg kókuszreszeléket, a tejport és a tejfölt. Addig kevergetjük, míg formázható masszát nem kapunk.

Golyócskákat formázuk a masszából, mindegyik golyó közepébe 1-2 mogyorót helyezünk. Meghempergetjük a maradék kókuszreszelékben, vagy morzsára tört nápolyiban.

Mogyoróforgáccsal, capuccino-porral vagy színes dekorcukorkával díszítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc