Mustáros sonkás burgonya hozzávalók:

1 kg burgonya

100 g nyers sonka

1 evőkanál vaj

1 evőkanál liszt

húsleves

mustár

Mustáros sonkás burgonya elkészítése:

Főzzük meg héjában a burgonyát, tisztítsuk meg, és vágjuk fel szeletekre. Pirítsunk meg 100 g kockára vágott nyers sonkát fél evőkanál vajban.

Készítsünk rántást fél evőkanál vajból, egy késhegynyi lisztből, majd öntsük fel egy csésze húslevessel.

Adjunk hozzá egy púpos teáskanál mustárt, sót (ízlés szerint), majd keverjük össze a pirított sonkával és a szeletekre vágott burgonyával.

Az így kapott keveréket melegítsük újra.

Miután levettük a tűzhelyről, rögtön tálalható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc