Non plus ultra hozzávalók:

20 dkg vaj

30 dkg liszt

5 dkg vaníliás cukor

2 db tojássárgája

Hab

2 db tojásfehérje

20 dkg porcukor

1 evőkanál citromlé

Non plus ultra elkészítése:

A hozzávalókat összegyúrom, majd 1 óráig pihentetem a hűtőben. Lisztezett deszkán vékonyra nyújtom, és a legkisebb átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatom.

A tésztakorongok tetejére habot készítek a hozzávalókból, ezt kanál hegyével (vagy nyomózsákkal) rácsöppentem a tésztakorongokra.

Előmelegített, de nem forró sütőben sütöm (a tepsit nem kell kikenni).

A kekszeket csokiba lehet mártani.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc