Nyári zöldségtokány hozzávalók:

4 paradicsom

2 paprika

2 tök

2 csirke comb

fokhagyma

bors

Nyári zöldségtokány elkészítése:

Egy wok edényben megsütjük a combokat. Mikor azok kifehéredtek, hozzáadjuk a kockára vágott tököt, a vékony csíkokra vágott paprikát, kockára vágott paradicsomot, majd felöntjük egy csésze vízzel, és hagyjuk főni. A végén hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát és ízlés szerint megfűszerezzük. A tetejét megszórjuk apróra vágott kaporral.

Puliszkával vagy krumplipürével tálaljuk.

A nyári zöldségtokány receptet Droopina ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc