Nyers zöldségsaláta hozzávalók:

Böjtös majonéz

burgonya
zeller
petrezselyem
citrom
olívaolaj

Saláta

zeller
alma
petrezselyem
citrom

Nyers zöldségsaláta elkészítése:

A majonézhez a burgonyát és zellert megpucoljuk és puhára főzzük. Hagyjuk hűlni, majd apróra vágott petrezselyemmel és sóval pépesítjük. Ehhez lassan hozzáadagoljuk az olajat és citromlevet.
A salátához az almát és zellert nagyfogú reszelőn lereszeljük. Hozzákavarjuk a majonézt majd egy szelet citrommal és petrezselyemmel díszítjük.

A nyers saláta receptet Nenea Radu ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc