Olajbogyós kenyér hozzávalók:

4 db tojás

100 g liszt

75 g zöld olivabogyó

75 g fekete olivabogyó

250 g császárhús

50 g mozzarella

3 evőkanál olaj

3 g sütőpor

Olajbogyós kenyér elkészítése:

Daráld le a császárhúst és olajbogyót, majd reszeld le a mozzarella sajtot is. A lisztet keverd össze a sütőporral. Mixerrel verd fel a tojásokat, majd tedd bele a lisztet, és keverd 6 percig.

Add hozzá az olajbogyót, császárhúst, mozzarellát, olajat, és keverd jól össze.

Öntsd az így kapott keveréket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe.

200 fokon süsd 35 percig.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc