Olasz pirítós (bruschetta) hozzávalók:

néhány szelet kenyér

fokhagyma

apró kockákra vágott paradicsom

finomra vágott bazsalikom

só, bors

egy kis olvasztott vaj vagy olaj

Olasz pirítós (bruschetta) elkészítése:

A kenyérszeleteket tegyük egymás mellé egy tepsibe és kenjük meg az egyik oldalukat olívaolajjal vagy olvasztott vajjal.

Pirítsuk meg, majd kenjük be az egyik oldalukat fokhagymával.

Tegyük rájuk a kockákra vágott paradicsomot, szórjuk meg bazsalikommal, sóval és borssal és már kész is a bruschetta.

Ha akarod szórhatsz rá egy kis reszelt parmezánt. Előételként tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc