Omlett másképp hozzávalók:

1 yufka lap

3-4 tojás

10 evőkanál tej

3 evőkanál olaj

a reszelő nagy fokán lereszelt sajt (kb. 200 g)

a reszelő nagy fokán lereszelt sóstúró (kb. 200 g)

3 szelet szalámi vagy sonka, virsli darabok

néhány szál petrezselyemzöld

csípős pirospaprika, fűszerek (lehetőleg száraz menta), oregano

Omlett másképp elkészítése:

Tépd darabokra a yufkát. Keverd hozzá a túrót, sajtot, megmosott és felaprított petrezselymet, az apróra vágott felvágottat és a fűszereket. Verd fel egy tálban a tojásokat a tejjel és olajjal, majd öntsd a yufkás keverékhez.

Önts egy nem túl magas serpenyőbe egy kis olívaolajt, majd borítsd bele a tojásos keveréket. Egyengesd el. Miután megsült az egyik oldala, fordítsd meg óvatosan és süsd meg a másikat is.

Az omlett receptet Pocahontas ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc