Pácolt juhsajt grillen hozzávalók:
4 paradicsom
25 dkg cukkini
2 gerezd fokhagmnya
5 evőkanál olaj (legjobb az olívaolaj)
80 dkg juhsajt
1 teáskanál szárított kakukkfű
őrölt bors
Pácolt juhsajt grillen elkészítése:
A sütés előtt 4-5 órával megmossuk a paradicsomot, a cukkinit és szeletekre vágjuk.
A fokhagymát összetörtjük, elkeverjük 4 evőkanál olívaolajjal, kevés őrölt borssal.
A sajtot 8 szeletre vágjuk, olajozott alufólialapra fektetjük, egyformán elosztjuk rajta a paradicsomot és a cukkinit, és a fokhagymás olajjal, kakukkfűvel, borssal ízesítjük.
Becsomagoljuk a sajtokat, és hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.
A forró grillezőre tesszük a sajtot, meg a zöldségeket, és szép pirosra sütjük. Elektromos, bevonatos grillen a fólia elhagyható.
0 hozzászólás