Pácolt juhsajt grillen hozzávalók:

4 paradicsom

25 dkg cukkini

2 gerezd fokhagmnya

5 evőkanál olaj (legjobb az olívaolaj)

80 dkg juhsajt

1 teáskanál szárított kakukkfű

őrölt bors

Pácolt juhsajt grillen elkészítése:

A sütés előtt 4-5 órával megmossuk a paradicsomot, a cukkinit és szeletekre vágjuk.

A fokhagymát összetörtjük, elkeverjük 4 evőkanál olívaolajjal, kevés őrölt borssal.

A sajtot 8 szeletre vágjuk, olajozott alufólialapra fektetjük, egyformán elosztjuk rajta a paradicsomot és a cukkinit, és a fokhagymás olajjal, kakukkfűvel, borssal ízesítjük.

Becsomagoljuk a sajtokat, és hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

A forró grillezőre tesszük a sajtot, meg a zöldségeket, és szép pirosra sütjük. Elektromos, bevonatos grillen a fólia elhagyható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc