Padlizsános, gránátalmás krém hozzávalók:

2 padlizsán

egy köteg koriander levél

gyömbér és foghagyma izlés szerint

1 evőkanál szezámmag paszta

citromlé

olívaolaj

egy gránátalma leve és magva

Padlizsános, gránátalmás krém elkészítése:

Egészben megsütjük a padlizsánt, lehűtjük, megtakarítjuk és lecsepegtetjük róla a vizet.

A turmixgépbe beletesszük a fokhagymát, gyömbért, az apróra vágott koriandert, padlizsánt, olajat, citromlevet és a szezámmag pasztát.

Ennek összeturmixolásából egy zöld masszát kapunk. Egy tálba helyezzük majd a gránátalma levével és magvaival díszítjük.

Nagyon finom meleg kenyérrel.

 

A receptet peruzele javasolta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc