Panírozott rákrudacskák hozzávalók:

1 csomag rákrudacska
2 tojás
zsemlemorzsa
liszt

bors
pirospaprika
ételízesítő

Panírozott rákrudacskák elkészítése:

A rákrudacskákat megveheted bevásárlóközpontban, a tengeri gyümölcsök részlegen.

Fagyaszd ki a őket.

Verd fel a tojást a fűszerekkel.

Minden rudacskát forgass meg lisztben, majd tojásban, végül pedig zsemlemorzsában.

Mindkét oldalát süsd forró olajban 2-3 percig, majd helyezd konyhai papírtörlőre.

Köretként használj spenótlevelet, melyet meglocsolsz olívaolajjal és citromlével.

A receptet pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc