Paprikás juhtúró körözött hozzávalók:

4 személyre

1 csomag brindza (juhtúró)

1 db lilahagyma

1 teáskanál egész kömény

1 teáskanál őrölt pirospaprika

3 teáskanál tejföl (csökkentett zsírtartalmú)

Paprikás juhtúró körözött elkészítése:

A hagymát tisztítsuk meg és szeljük nagyon apróra.

A brindzához adjuk a fűszereket és a tejfölt, majd a felaprított hagymát és alaposan keverjük össze.

 

A juhtúró önmagában is sós, így addig ne sózzuk meg a kőrözöttet, amíg bekeverve nem kóstoltuk meg.

Az egész kömény helyett lehet bele tenni őröltet.

Ha krémesebbre szeretnénk, növelhető a tejföl mennyiséget.

Tejföl helyett lehet bele tenni vajat.

 

A szendvicskrém receptet Receptműves ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 10 perc