Paprikás sült padlizsán hozzávalók:

2 közepes padlizsán szeletelve

2 teáskanál pirospaprika
80 ml víz
80 ml olaj

Paprikás sült padlizsán elkészítése:

Sózd meg a padlizsánt, és hagyd így 30 percig.

Tegyél egy edénybe vizet, olajat és pirospaprikát, majd forrald fel. Hagyd főni 5 percig alacsony lángon.

Hagyd leülepedni, és dobd ki a lerakódott anyagokat.

Mosd meg a padlizsán szeleteket.

Távolítsd el a fölösleges vizet, és kenj be minden szeletet a paprikás keverékkel.

190°C fokra előmelegített sütőben süsd 15-20 percig.

Tálaláskor locsold meg citromlével.

A receptet Rroxana ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc