Paradicsomos-vörösboros-medvehagymás tonhalmártás tésztákhoz hozzávalók:

1 doboz aprított tonhal konzerv (20 dkg)

1 szál sárgarépa

1 fej vöröshagyma

só, bors

bazsalikom

olívaolaj

1 dl házi paradicsomszósz

1 dl vörösbor

5-6 levél medvehagyma

Paradicsomos-vörösboros-medvehagymás tonhalmártás tésztákhoz elkészítése:

A tonhalat megpirítjuk egy kicsit.

Egy másik lábasba töltünk egy kevés olívaolajat és azon megprítjuk az apróra vágott vöröshagymát és az apróra reszelt sárgarépát, majd felöntjük egy kevés vízzel és puhára pároljuk.

Ezután megfűszerezzük (só, bors, bazsalikom) és felöntjük a paradicsomszósszal és a vörösborral.

Pár percig pároljuk, majd beletesszük a megpirított tonhalat és az apróra vágott medvehagymát.

Összerottyantjuk és már kész is van.

Tésztákhoz ajánlanám.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 25 perc