Paradicsomszószos ricottafasírt hozzávalók:
Paradicsomszósz
hagyma
paradicsom
só
cukor
Fasírt
300 g ricotta
1 tojás
só, bors
apróra vágott petrezselyem
zsemlemorzsa
Paradicsomszószos ricottafasírt elkészítése:
Készítsd el először a paradicsomszószt. Párolj meg egy kis hagymát olajban és öntsd fel paradicsomlével. Adj hozzá sót, cukrot, majd hagyd főni kis lángon, amíg kissé megsűrűsödik.
Időközben készítsd el a fasírtokat. Keverj el 300 g ricottát tojással, sóval, borssal, apróra vágott petrezselyemmel és zsemlemorzsával (szükség szerint, míg nem ragad és könnyen formázható).
Tedd bele őket a forrásban lévő paradicsomszószba.
Ha megnőttek kicsit, elkészültek.
Köretként szolgálj fel tésztát.
0 hozzászólás