Parmezánnal töltött gombafejek hozzávalók:

1 doboz gomba

1 fej hagyma

2 gerezd fokhagyma

3 kanál parmezán

só, bors

aprított zöld petrezselyem

100 g zöldfűszeres krémtúró

Parmezánnal töltött gombafejek elkészítése:

Daráld le a gombaszárakat a hagymával és a fokhagymával, majd tedd fel párolódni 3 kanál szezámmag- vagy olívaolajon.

Várd meg, amíg kihűl, majd keverd össze a zöldfűszerekkel, a krémtúróval és a parmezánnal. Sózd, borsozd ízlés szerint.

Töltsd meg ezzel a töltelékkel a gombafejeket és olajozott tepsiben süsd őket 30 percig a sütőben.

A végén még lehet egy kis sajtot reszelni rá, dekorációs célból.

Hidegen és melegen is fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc