Parmezános nyalóka hozzávalók:

reszelt parmezán vagy bármilyen más kemény sajt

bors

nyárspálcikák

Parmezános nyalóka elkészítése:

Egy tepsibe (sütőpapírra) helyezzük a nyárspálcikákat (ha túl hosszúak elvághatjuk őket kettőbe) a hegyükkel a közepe felé.

Ezután a szélén lévő végére teszünk egy kanál reszelt parmezánt és elegyengetjük, hogy egy 7-7.5 cm átmérőjű kört kapjunk.

Megszórjuk frissen őrölt borssal és tetszés szerint ki mivel szeretné. Ezeket 175 fokon körülbelül 8 percig sütjük. Egy tepsibe 6 pálcika fér bele.

Miután kivettük a sütőből hagyjuk, hogy hűljön ki a tepsin. Felszolgálható előételként.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 20 perc