Patrícia csillag hozzávalók:

50 dkg liszt

40 dkg vaj

20 dkg porcukor

2 tojás

málnadzsem

mandula a meghintéshez

Patrícia csillag elkészítése:

A lisztben elmorzsoljuk a vajat. A porcukorral és a két tojással gyorsan összegyúrjuk.

A gyúródeszkát meglisztezzük, a tésztát kisodorjuk és kis csillagokat vágunk ki belőle.

A csillagok felét tojássárgájával megkenjük, megszórjuk krisztálycukorral, hámozott, vagdalt mandulával.

A tepsit vékonyan kikenjük, rárakjuk a csillagokat, meleg sütőben kisütjük.

Két-két csillagot málnadzsemmel összeragasztunk és meghintjük őket porcukorral.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 70 perc