Petrezselymes túróval töltött gomba hozzávalók:

500 g gomba

50-80 g vaj

150 g túró

1 kanálnyi parmezán sajt

petrezselyemzöld

só, bors

Petrezselymes túróval töltött gomba elkészítése:

A gombák szárát felaprítjuk, kicsit megpirítjuk vajban, ha kész van, összekeverjük a túróval és a petrezselyemmel.

A gombafejeket megmossuk majd olajjal kikent tepsibe helyezzük, meglocsoljuk egy kevés olajjal, megsózzuk, megborsozzuk, majd megtöltjük a már elkészített masszával. Ezután megszórjuk parmezánnal és sütőben jól átsütjük.

A petrezselymes túróval töltött gomba nagyszerű étel a böjt időszakára.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc