Pikáns fasírtok kolbászból vagy szalámiból hozzávalók:

400 g kolbász vagy szalámi

1 szelet kenyér

1 burgonya

2 tojás

3 evőkanál zsemlemorzsa

olaj

só, bors

Pikáns fasírtok kolbászból vagy szalámiból elkészítése:

Daráld le a szalámit a húsdarálón, morzsolj bele egy vízbe áztatott kenyérszeletet, majd fűszerezd.

Törd a két tojást a keverékbe, reszeld le a burgonyát és add azt is a húshoz, majd homogenizáld.

Készíts fasírtokat, forgasd meg zsemlemorzsában és süsd meg forró olajban.

Tálald melegen, burgonyapürével.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc