Pilóta keksz hozzávalók:

50 dkg liszt

25 dkg cukor

15 dkg margarin

2 tojás

1 dkg szalalkáli

kevés tej

A krémhez:

10 dkg vaj

5 dkg margarin

5 dkg kakaó

Pilóta keksz elkészítése:

Összegyúrjuk a hozzávalókat, vékonyra kinyújtjuk, és kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A tepsiben úgy helyezzük el őket, hogy ne érjenek egymáshoz, és megsütjük.

A krémhez a hozzávalókat cukorral – ízlés szerint – összekeverjük, és ezzel a masszával 2-2 süteményt összeragasztunk. (Még finomabb, ha csokimázban is megmártjuk.)

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc