Pirított máj fűszeres mártással hozzávalók:

máj (megmosva, lecsöpögtetve, sózva, borsozva)

parmezán sajt

császárszalonna-szeletek

A mártáshoz

tejföl

fűszerpaprika

erőspaprika

fokhagyma

Pirított máj fűszeres mártással elkészítése:

A májat beleforgatjuk a parmezánsajtba, majd rácsavarjuk a császárszalonna-szeleteket, amit fogpiszkálóval tűzünk össze.

Kivajazott tepsibe helyezzük és sütőbe tesszük (takarjuk le a tepsit, amennyire lehet).

A mártáshoz megpirítjuk a foghagymát és egy kis paprikát, majd az egészet összeturmixoljuk, természetesen sózzuk, borsozzuk. Ezzel a szósszal tálaljuk a májakat. Ezzel az eljárással a májnak a libamájhoz hasonló állaga lesz.

A mártással tálaljuk.

A receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc