Pizza rudacskák hozzávalók:

2 csomag alaptészta

5 deka fekete olívabogyó

15 deka Mozzarella

2 evőkanál oregánó levél

2 evőkanál olívaolaj

Pizza rudacskák elkészítése:

A pizza rudacskákhoz tésztát a munkaasztalra kinyújtjuk, az olajbogyókat összedaraboljuk, kifacsarjuk a vizet a mozzarellából, apróra vágjuk, végül pedig az oregánót is finomra vágjuk.

Mindezt a tészta tetejére helyezzük, majd a második tésztalapot is rátesszük és a nyújtófával lassan megnyomkodjuk.

A sütőt 220 fokra előmelegítjük.

A pizza tésztát 10 hosszúkás sávra vágjuk, majd vegyünk egy sávot és tekerjük rá egy fapálcára. Járjunk el azonosan a többi sávval is.

Helyezzük az így elkészült pizza rudacskákat, papírral bélelt tepsibe és kb. 18 percet hagyjuk sülni. Amikor elkészültek, kihúzzuk a pálcákat és lehetőleg melegen tálaljuk.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc