Pizzatortácskák szalonnával és hagymával hozzávalók:
6 db 10 cm átmérőjű sütőformához:
1 csomag (400 g) Tante Fanny friss pizzatészta
125 g krémtejszín
125 g tejszín
2 tojás sárgája
2 kisebb hagyma, kockákra vágva
olívaolaj
50 g szalonna, csíkokra vágva
só, bors, szerecsendió
Pizzatortácskák szalonnával és hagymával elkészítése:
A sütőt előre begyújtjuk. A hagymát megdinszteljük az olajon. A sütőformákat kikenjük olajjal.
Az mostanáig hűtőben tárolt pizzatésztát kivesszük és beletesszük a formákba.
A pizza tortákcskák tetjére hagyma és szalonnacsíkok kerülnek.
Ezután összekeverjük a krémtejszínt a tojássárgájával és a tejszínnel, szerencsendióval, sóval és borssal ízesítjük, majd ráöntjük hagymás-szalonnás tésztára.
10-15 percig kell sütni.
0 hozzászólás