Pizzatortácskák szalonnával és hagymával hozzávalók:

6 db 10 cm átmérőjű sütőformához:

1 csomag (400 g) Tante Fanny friss pizzatészta

125 g krémtejszín

125 g tejszín

2 tojás sárgája

2 kisebb hagyma, kockákra vágva

olívaolaj

50 g szalonna, csíkokra vágva

só, bors, szerecsendió

Pizzatortácskák szalonnával és hagymával elkészítése:

A sütőt előre begyújtjuk. A hagymát megdinszteljük az olajon. A sütőformákat kikenjük olajjal.

Az mostanáig hűtőben tárolt pizzatésztát kivesszük és beletesszük a formákba.

A pizza tortákcskák tetjére hagyma és szalonnacsíkok kerülnek.

Ezután összekeverjük a krémtejszínt a tojássárgájával és a tejszínnel, szerencsendióval, sóval és borssal ízesítjük, majd ráöntjük hagymás-szalonnás tésztára.

10-15 percig kell sütni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 35 perc