Póréhagyma szuflé hozzávalók:

6 szál póréhagyma

20 dkg juhtúró

3 tojás

20 dkg vaj

3-4 evőkanál zsemlemorzsa

citromos tejfölös mártás

Póréhagyma szuflé elkészítése:

A póréhagymát megtisztítjuk, megmossuk és nagyon vékony karikákra vágjuk.

Megsütjük vajban, amíg meg nem barnul.

Hagyjuk egy keveset hűlni, majd hozzá keverjük a felvert tojást, a zsemlemorzsát és a lereszelt juhtúrót.

Ezt a keveréket egy zsemlemorzsával beszórt szufléformába helyezzük és 20-25 percig sütjük.

A póréhagyma szuflét citromos-tejfölös öntettel, azonnal tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc