Pörkölt mogyorós sütemény hozzávalók:

200 g pörkölt mogyoró

8 tojás

200 g porcukor

150 g vaj

1 evőkanál liszt

reszelt citromhéj

100 g csokoládéöntet

150 g tejszín

Pörkölt mogyorós sütemény elkészítése:

A vajat és a porcukrot habosra verjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját és a citromhéjat. Hozzáadjuk a mogyorót, a lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjét.

A masszát egy sütőpapírral bélelt formába öntjük, és 70 percre a sütőbe, vízfürdőre tesszük.

A pudingot, amikor elkészült, kivesszük a formából, és csokoládéöntettel és tejszínhabbal megkenjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc