Pulykakocsonya hozzávalók:

filézett pulykacombok

tojás

Vegeta fűszerek

Pulykakocsonya elkészítése:

A filézett pulykacombokat kuktába tesszük. Ráöntünk annyi pohár vizet, hogy egy kisujjnyival ellepje.

Belerakunk annyi kanál Vegetát, ahány pohár víz volt. Tovább ízesítjük. (Ajánlott: leostyán, szecsuáni bors, zellerevél) 1 órát kuktázzuk.

Közben keményre főzünk annyi tojást, amennyi alsócomb-filé volt. A forró lébe rakjuk a héj nélküli tojásokat.

Ha kissé lehült, kifejtjük a húst és kupacba rakjuk.

Felszeleteljük a tojást és a formák aljára rakjuk. Rárakjuk a húsdarabokat, majd rászűrjük a főzőlét.

Kifagyasztjuk a kocsonyát.

Citrommal tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 180 perc