Raffaello golyó hozzávalók:

20 dkg tejpor

20 dkg vaj

20 dkg porcukor

20 dkg kókuszreszelék

vanília-aroma ízlés szerint

1 ostyalap

sótlan mogyoró

Raffaello golyó elkészítése:

Mindenek előtt enyhén megpirítjuk a mogyorót (serpenyőben, olaj nélkül vagy sütőben), majd hagyjuk kihűlni.

A vajat a porcukorral és a vanília-aromával habosra keverjük. Ha krémes állagúra dolgoztuk ki a vajat hozzáadjuk a tejport, 10 dkg kókuszreszeléket és a morzsára tört ostyalapot, jól összedolgozzuk, majd dió-méretű golyókat formálunk belőle. Mindegyik közepébe egy-egy mogyorót helyezünk. A kész bonbonokat megforgatjuk a maradék kókuszreszelékben.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc