Raffaello muffin hozzávalók:

22 dkg Raffaello (feldarabolva)

25 dkg finomliszt

2 teáskanál sütőpor

1 tojás

9 dkg cukor

egy csipet só

11 dkg vaj

1,3 dl ananász

4 cl fehér rum

Raffaello muffin elkészítése:

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra, a muffinformákat papírral kibéleljük.

Egy keverőtálban összekeverjük a lisztet, a darabos Raffaello-t, a sütőport és egy csipet sót.

Egy másik edényben habosra keverjük a vajat a cukorral és a tojással, majd hozzáadjuk a lisztes keveréket, az ananászlevet és a rumot.

A tésztát a formába töltjük (csak félig legyenek a mélyedések!), és 15-20 perc alatt készre sütjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc