Rákkrémes kiflik hozzávalók:

15 dkg réteslap alapú kiflik (10 darab)

15 dkg rákkrém

Rákkrém

17 dkg rák

30 ml olaj

25 mg hagyma

3m mg tejföl

20 ml paradicsom

1 mg bors

2 mg só

Díszítés

10 mg vörös vagy fekete kaviár

Rákkrémes kiflik elkészítése:

A hagymát megtisztítjuk, megmossuk és apróra vágjuk. Elkészítjük a rákkrémet: megfőzzük a rákot, megtisztítjuk a kérgétől és a hagymával olajon megpároljuk.

Amikor kihűlt, összekeverjük a tejföllel, a paradicsomlével, a sóval és a borssal. Mindegyik réteslap alapú kiflit (kerek, kicsi, kb. 2 cm. átmérőjű) megtöltjük a rák krémmel.

Fekete vagy vörös kaviár szemekkel díszítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc