Rakott káposzta hozzávalók:

1 nagyobb üveg savanyított káposzta
1,5 csésze rizs
500 g darált hús
1 közepes hagyma
1 nagyobb pohár (450 g) tejföl
só, bors, vegeta, pirospaprika

Rakott káposzta elkészítése:

A káposztát puhára főzöm (kuktában fél óra).

A húst olajon megsütöm, ízlés szerint fűszerezem (a sóval vigyázni, mert a káposzta is sós!).

A rizst is megfőzöm.

Egy tűzálló tálat kikenek zsiradékkal (zsír, margarin, vagy olaj), utána jöhet a rétegezés: káposzta, rizs, hús, tejföl…addig ismétlem, míg elfogy.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc