Rakott újzöldség hozzávalók:

1 köteg medvehagyma

1 marok spenót

100 gramm csalán

1 köteg kapor

1 köteg petrezselyem

1 marék hagymaszár és zöld fokhagyma

6 tojás

150 gramm tejföl

bors

1 palacsinta lap

sajt

Rakott újzöldség elkészítése:

A zöldségeket megmossuk és megszárítjuk, vagy a leveleket megtöröljük. A hagymát, fokhagymát és medvehagymát apróra vágjuk.

Egy mély sütőtálat olajjal megkennünk.

Falait bevonjuk a palacsinta lappal. A zöldségmennyiség felét beleteszük a sütőtálba.

A tojásokat habosra keverjük, összekeverjük a tejföllel és megfűszerezzük ízlés szerint sóval és borssal.

Ennek a felét ráöntjük a sütőtálba lévő zöldségekre, amíg ellepi.

A többi zöldséget és rátesszzük, és erre a maradék tejfölös keveréket, és a tetejére sajtot reszelünk.  A sütőbe tesszük, míg megpirul a teteje.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc