Rántott tök hozzávalók:

tök

liszt

sör

tojás fehérje

bors

Rántott tök elkészítése:

A sört összekavarjuk liszttel. Addig kavarjuk míg egy vastag szósz lesz belőle. Hozzáadjuk a tojásfehérjét. Felszeleteljük a tököt, belemártjuk a tojásos szószba, majd forró olajban megsütjük. A maradék tojásos szószt egy zacskóba öntjük, vágunk rajta egy kicsi lyukat és belefolyatjuk a serpenyőbe. Megsütjük és miután kivettük, szalvétára tesszük, hogy lecsorogjon az olaj.

 

Chili szósszal és szezám maggal megszórva tálaljuk.

A rántott tök receptet BD ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc