Rántott tőkehal karamellizált hagymával hozzávalók:

4 darab tőkehal

2 hagyma

3 tojás

150 ml sör

4 kanál liszt

1 kanál cukor

olaj

bors

Rántott tőkehal karamellizált hagymával elkészítése:

A halat megtisztítjuk és megfűszerezzük sóval és borssal. 30 percig hagyjuk, hogy átjárja a fűszer. A tojásokat felkavarjuk, hozzáadjuk a sört, a sót, borsot és addig kavarjuk, míg a tejföléhez hasonló állaga lesz.

Külön megtisztítjuk és felvágjuk a hagymát.

A halakat megtöröljük papírszalvétával, beleforgatjuk a masszába és mindkét oldalukon megsütjük.

A hagymakarikákat megpirítjuk, és amikor üvegesek lesznek, megszórjuk cukorral és még sütjük, míg karamelizálódnak.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc