Ratatouille, avagy lecsó hozzávalók:

20 dkg padlizsán

20 dkg cukkini

20 dkg hagyma

20 dkg paradicsom

20 dkg paprika

1-2 gerezd fokhagyma

kevés olívaolaj

kakukkfű

rozmaring

Ratatouille, avagy lecsó elkészítése:

A padlizsánt, cukkinit, hagymát, paradicsomot és paprikát, valamint a zúzott fokhagymát olívaolajon lecsóként elkészítünk.

Sóval, kakukkfűvel és rozmaringgal ízesítjük.

Sült virslivel és fehérkenyérrel kínáljuk.

A ratatouille fogyasztható virsli nélkül is, ha vegetáriánus ételnek készül.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc