Répapuding hozzávalók:

750 g répa

tojás

1/2 pohár cukor

150 g vaj

100 g zsemlemorzsa

csomag vaníliás cukor

1 késhegynyi só

egy kevés zsemlemorzsa

Répapuding elkészítése:

A pudinghoz mosd meg a répát és főzd meg. Szűrd le, hámozd meg és szitán törd át. A tojássárgáját keverd ki a cukorral, tedd bele a répapasztát, a vaníliát, a sót és a felmelegített vajat. Ezután keverd bele a habnak felvert tojásfehérjét. Kivajazott, zsemlemorzsázott formába süsd pirosra (20-30 percet).

A répapuding vaníliás cukorral megszórva fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc