Részeges disznó hozzávalók:

4 személyre

80 dkg sertéscomb

2,5 dl sör

olaj

liszt

petrezselyem vagy snidling

őrölt bors, só

Részeges disznó elkészítése:

A húst szeleteld fel, végezd el az elősütést, de ezúttal a hús mindkét oldalán süljön pirosra. Ezután a szeleteket tedd egy lábasba, borsozd (esetleg még sózd is) és öntsd alá a sört.

Lassú tűzön párold puhára, keverés helyett időnként rázogasd.

Tálaláskor a hússzeleteket locsold meg a lábasban visszamaradt mártással és szórd meg finomra vágott petrezselyemmel, vagy metélőhagymával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 80 perc