Rizses burgonya hozzávalók:

3 burgonya

1 csésze rizs

5 csésze húsleves vagy zöldségleves

1 hagyma

1 kanál sűrített paradicsom

zöldfűszerek

őrölt csipős paprika

Rizses burgonya elkészítése:

Párold meg a hagymát egy serpenyőben, majd add hozzá az őrölt csípős paprikát, a megtisztított rizst és a hús-, vagy zöldséglevest.

Hagyd főni egy keveset, azután pedig adj még hozzá három, sávokra vágott burgonyát, sót, borsot, valamint a sűrített paradicsomot és tedd be a sütőbe, amíg magába nem szívja a levest.

Zöldfűszerekkel vagy curryvel is ízesítheted.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc