Rizzsel töltött gombafejek hozzávalók:

1/3 kg gomba

1 kisebb csésze rizs

1 tojássárgája

1 kanál vaj

100 g parmezán

Rizzsel töltött gombafejek elkészítése:

Takarítsd meg a gombát, szedd le a szárait, mosd meg hideg vízben több léből és hagyd egy tányéron kicsurogni. A gomba szárait aprítsd fel egy mély tányérba, keverd össze a főtt rizzsel, a tojássárgájával és a lereszelt parmezánnal.

Vajazd ki a tepsit, tedd bele a gombákat sorban, egymás mellé, töltsd meg őket a rizzsel (amit ízlés szerint sózz, borsozz), majd tedd be egy fél órára sülni előmelegített sütőbe.

Amikor a töltött gomba jól megpuhul, kiveheted a sütőből.

Melegen fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc