Rumos ananászbólé hozzávalók:

1 nagydoboz konzervananász

2 evőkanál porcukor

1 üveg félédes jófajta fehérbor

1 üveg félédes fehér pezsgő

1 dl rum (lehetőleg fehér)

Rumos ananászbólé elkészítése:

A rumos ananászbóléhoz az ananászt leszűrjük, és egyforma kis darabokra vágjuk, bólés tálba tesszük.

Rálocsoljuk a rumot, rászórjuk a porcukrot, és jól összekeverjük. Lefedve fél napig érleljük a hűtőszekrényben.

Ezután felkeverjük, és ráöntjük a bort meg az ananászlevet. Ismét állni hagyjuk.

Közvetlenül fogyasztás előtt felöntjük a pezsgővel, és azonnal kínáljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc