Sajtos csirkemellrolád hozzávalók:

2 db csirkemell

4 piros kaliforniai paprika (vagy ecetes kápia)

2 savanyú uborka

200 g sajt

4 kanál salsa szósz

só, fehérbors

csirkefűszermix

Sajtos csirkemellrolád elkészítése:

Jól megmossuk a melleket, mind a kettőt kettévágjuk és kipotyoljuk, mint a rántotthúshoz. A paprikákat csíkokra, a sajtot darabokra vágjuk.

A csirkét a következő sorrendben töltjük meg: 2 darab sajt, néhány csík paprika és uborka, só, fehérbors. Feltekerjük, hogy ne essen ki a töltelék, és egy jénai tálba helyezzük (át is lehet kötni spárgával).

Olívaolajjal kenjük át, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük és előmelegített sütőbe helyezzük.

Egy kis fehérbort lehet önteni mellé (egy erősebb aromáért), és babérlevelet is.

Salsa szósszal vagy burgonyakörettel tálaljuk.

A sajtos csirkemellrolád receptet undercovergirl ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc